BoeteDossier

Maak nu bezwaar tegen je bekeuring!

eenvoudiger dan ooit en kosteloos

In Nederland worden jaarlijks miljoenen boetes opgelegd door politie en andere opsporingsambtenaren. De meeste Nederlanders betalen deze bekeuringen zonder er verder bij na te denken, maar het is niet altijd nodig. Immers moet het Openbaar Ministerie uw overtreding wel kunnen bewijzen. Wij maken daarom bezwaar tegen uw bekeuring.

Maak nu bezwaar!

Veel gestelde vragen (FAQ)

Op deze pagina tref je de meest voorkomende vragen die wij regelmatig krijgen. Staat je vraag er niet tussen? Stel deze dan per e-mail.

  1. Betaal ik echt niks?
  2. Wanneer moet ik de bekeuring betalen?

Betaal ik echt niks?

Je hoeft bij ons echt niks te betalen! Wij staan jou graag gratis bij op basis van no cure, no pay. Het ‘no cure no pay’ principe geldt voor alle werkzaamheden die direct voortvloeien uit de boete, bijvoorbeeld bezwaar maken bij de officier van justitie of in beroep gaan bij de kantonrechter.


Wanneer moet ik de bekeuring betalen?

Wij adviseren u de bekeuring altijd tijdig te betalen. U bent echter niet verplicht de bekeuring te betaling zolang deze in behandeling is bij de officier van justitie. Wanneer u een acceptgiro krijgt met daarop de beslissing van de officier van justitie, dan moet u het bedrag betalen, ongeacht of er een zaak voor u wordt gestart bij de rechter.